Нередовни трансфери,админа да прецени?
#11 Removed user 13.05.2013 20:06
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>ARSENAL написа:</h3>Еи саинтс смешен тип защо пишеш ? Не закупи ли играчите на черно море на
мн по ниски цени ? аз и още няколко колеги давахме по над 1 м ти ги взе на 700
к какво ми пишеш нз само аи траи си там и не спами !!!!</blockquote>
Мисля че админа ясно се изрази по случайте със запазените играчи , аконякой друг предложи по-голяма сума е редно е този играч да купи съответния играч .Тука явно имаме договорка между черно море и THE SAINTS което е с разрез с правила за трансферите и подлежи на анулиране на трансферите и съответното наказание на двата провини ли се отбори !!!!!

#12 Removed user 13.05.2013 20:20
Red lasers
1030 Posts

Само дето целия ти коментар е в сферата на фантазиите и догадките ....

#13 West Ham United 13.05.2013 20:24
West Ham United
73 Posts
Since 25.12.2009

а моя играч U. ANTONY да го връщаме ли на Arsenal??аве най добре да му го върне админа ;) пак и кредит да му даде за да не се мъчи да прави пак шменти капели за единият му кредит.... ARSENAL бил ощетен(puke) (puke)аре без глупости :) два пъти ме прецакват за едни и същи играчи - 1-ят път беше ARSENAL и AC MILAN (ГОЛЯМАТА КОМБИНА) 2-ят път беше THE SAINTS и Монреал Импакт (ТАРИКАТ ИМИТАТОРИТЕ)но не съм тръгнал да се жалвам никъде :)

#14 Removed user 13.05.2013 20:38
Red lasers
1030 Posts

хахахах , я са разберете 1во на местно ниво ...... после ще пишем тука

Аз немога да разбера - единия пуска тема за другия , момчето го боли реве , ауу мислел да се отказва , ама няма да се отказва - че има играчи по отборите да му ги помпат ....

ФК ти адвокат ли си на АРСЕНАЛ или ... ненормална е загриженоста и познанията ти за чужд отбор ?
Грижиш се за канчето от дето капе май , ама иначе няма нищо нередно ?

Сега третия пък напада 1вите и мене ......:D
Къде пък ги видя , че били за тебе тия играчи ?

ЦСКА знаеше , че ги искам щото съм му писал за тях ... той ми писа когато ги слага , ама нямах кредит тогава да ги зема .... въпреки тва не източих някой отбор за да си набавя кредита за играчите .... взе ги ОРЛИТЕ ... как ? - ами всички видяхме ....

След като Админа анаулира трансферите и ги върна успях да взема 2ма , защото бях продал играчи и за толкова имах кредит , ако имах за всички щях да ги взема всичките .... само нз къде видя че били за теб тия играчи ? ... и как така някой има претенции за чужди играчи не мога да разбера ?

Зе да ми писва като зема играч и след мене да ревът баровците с чужд кредит ОРЛИТЕ и ФК Юнайтед - аз давах 5милона за играча , не аз давах 6 милиона за играча ... то не остана играч дето да съм зел и вие дане сте давали 3 пъти повече бе ...... брееееее ....

Иначе само си връткате играчи , ама подир чуждия гъс навряни ходите ......

За вратаря на колегата давал 3милиона , за халфа дето взех давал 3м .. от къде ги даваш бе ЕМООООО ?
От на ОРЛИТЕ ДЖОБА общия ли ги даваш ААААА ?

Давали били , че давали - ОРЛИТЕ откъде има 5-6м като бил предлагал по 1м и нагоре за играчите дето ги взех аз от Черно Море а ?

Май само празни приказки дрънкате лиохмани ... я марш при мама ......

#15 BWIN 13.05.2013 21:16
BWIN
117 Posts
Since 23.10.2011

This post has been removed

#16 West Ham United 13.05.2013 21:34
West Ham United
73 Posts
Since 25.12.2009

Емо може да е чао ама ти си по зле(shake) ти си ХАХО (smirk) аз не претендирам че са били за мен но е малко съмнително аз да давам 2 000 000 а ти да го вземеш за 1 600 000 ;) в твоя случай е "крадеца вика дръжте крадеца" мошеник....аве отворко нали уж щеше да ми се извиняваш ако ти докажа че не съм в комбина с ФК и Арсенал (wasntme)кво стана май забрави
:D без да те познавам знам едно нещо за теб-ти си човек без доблест.....
"я са разберете 1во на местно ниво " няма кво да се разбирам с никой ;)за разлика от теб аз играя single :)

#17 FC United 13.05.2013 22:10
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>West Ham United написа:</h3>аз не претендирам
че са били за мен но е малко съмнително аз да давам 2 000 000 а ти да го вземеш
за 1 600 000 в твоя случай </blockquote>

(chuckle)

#18 Removed user 13.05.2013 22:18
Red lasers
1030 Posts

Какво не претендираш бе , нали сме те прецакали за играчите
Как може да те прецакат за нещо дето не е твое ?

Емо , не се хиликато ряпа - давате на приказки - тука сте много силни , явно ви е черта там ..... да давате нещо , дет го нямате ...

Емо давал , че давал ...... давал , само дето нямал , ама иначе давал и предлагал - хахахах

И сега ревем , че ревем ....

ОРЛИТЕ нямаше кредит за един от 4мата на ЦСКА - демек 2милиона , иначе давал по милион и нагоре за 5мата дети ги зех аз - демек 6м ... от де ги е давал като ги нямал не се знае, ама иначе давал .... давал ли давал ....

ЕМО и той добре е ОРЛИТЕ да му даде някой играч , да не говорим че РАЙДЪРС даваше повече за играчите - ама айде ... ЕМО давал , че давал

САМО 6м не знам от де изкара , за вратаря и халфа от КЕЛТ ... а ?

Давал ЕМО ... пфффффф

Празните ви приказки , може да лъжете лапетата в махлата - тука не вървите ...
Другия и той давал , че давал ...... капаците ти

#19 FC United 13.05.2013 23:07
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Аз по принцип взимам максималното от музея и е нормално да давам повече от теб.Като погледнеш моя отбор ще разбереш че наистина давам.Обаче съм сигурен какво си му казал на ЦСКА(Мани хи тия,ще те заключат заради тях,дайнги на мене,аз съм честен).Не си ли се закислял че админа ме е прояерил 100 пъти.Имам 20 нак. Точки които са ми още от регистрацията,защото си регострирах 3 отбора избрах най-силния и казах на админа да изтрие другите.

За пореден път призовавам админа да се намеси и данпрочете първия ми пост.

#20 Removed user 13.05.2013 23:16
Red lasers
1030 Posts

ЕМО , вярвай си - само че си единствения ..... нямаш кредит и никога не си имал за да купиш играчите за които претендираш .... само празни приказки ... смешен си

ОРЛИТЕ е същия , за тва тръгна да точи Пирински орли щото нямаше кредит и за тва беше смел с офертите , щото с чуждия кредит всеки може ....

Мойте точки са за остър тон и език .... нямам даже и 20 точки от мушенгии - за разлика от тебе ;) - регистрирал си 3 отбора :D :D :D

Преди ден два е продаден същия играч като тия мойте за 580к и 100л ... аз дадох по 700к за играч и то за 5ма ...

По важното : Имах дадох , а ти беше човека дето само на приказки ги дава и дето на него само ОРЛИТЕ му ги дава ;)